top of page

Ikonat mrekullibërëse të Hyjlindëses Mari

Libri i plotë «Θαυματουργικές εικόνες τñς Παναγίας στή Ρωσία» si dhe të gjitha historitë e shkëputura nga libri «Έμφανίσεις και θαύματα τñς Παναγίας» janë përkthyer e botuar me bekimin dhe lejen e Manastirit të Hirshëm të Ngushëllimtarit, Atikë, Greqi.

Ikonat mrekullibërëse të Hyjlindëses Mari

€10,00Price
    bottom of page