top of page

 

RREZE NGA DRITA E UNGJILLIT

SKU: ICK-00191
€6.00Price
Only 5 left in stock
 • Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë
  † Prof. Dr. Anastasi Th. D h.c./Ph. D h.c. (multi)


  “RREZE NGA DRITA E UNGJILLIT”


  Përkthyes: Atë Anastas Bendo
  Përgatiti për botim: Donika Shuraja
  Redaktorë: Gaqo Bushaka, Thoma Dhima, Rozeta Baba
  Punoi në kompjuter: Maria Taçi


  © Të gjitha të drejtat i takojnë:
  Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe të Gjithë Shqipërisë,
  Anastasit (Jannullatos), dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë


  ISBN: 978-9928-266-07-1
  Botim i Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë


  • Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr. 5, Tiranë.
  • Tel. +355 4 2257261; +355 4 2257262
  • Fax. +355 4 2257263
  • Internet: www.orthodoxalbania.org
  • E-mail: orthchal@orthodoxalbania.org

bottom of page