top of page
  • Karakteristikat:
  • Dekoroni dhe personalizoni laptopët, celularët etj.
  • Ngjitëse.
  • Super i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm ndaj ujit.
  • Materiali mat.

Ngjitëse shqiponjë dykrenare bizantine

€0,40Price
Sfondi:
  • 500 pieces 

bottom of page