top of page

Karakteristikat:

  • Dekoroni dhe personalizoni laptopët, celularët etj.
  • Ngjitëse.
  • Super i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm ndaj ujit.
  • Materiali mat.

Ngjitëse logo e Perandorisë Bizantine

€0,40Price
Sfondi:
  • 500 pieces 

bottom of page