top of page

Kryq i krishterë me smalt të kuq, me kapëse nga mbrapa.

1. Materiali: aliazh zinku

2. Madhësia: 18 mm (gjerësi) * 18 mm (lartësi) * 1,4 mm (trashësi)

3. Pesha e njësisë: 2 gram / copë

4. Dhuratë e përsosur

5. Kryqi pesëfish është simbol i Pesë Plagëve të Krishtit dhe katër lagjeve të botës dhe katër ungjilltarëve.

6.Ky artikull përmban pikën e mprehtë nga pjesa mbrapa - përdorni kujdes gjatë trajtimit për të shmangur dëmtimet dhe mbajeni këtë kunj larg foshnjave dhe fëmijëve.

Karficë kryqi për xhaketë

€5,50Price
    bottom of page