top of page

Përmbajtja:

• Hyrje në librin e lutjes ...

• Në vijën e ftontit -Lutje të përditshme ...

• Lutjet e mëngjesit ...

• Lutjet e mesditës ...

• Lutjet e mbrëmjes ...

• Si ëngjejt - Lutje në cdo kohe ...

• Të mirët, të këqijtë dhe familjarët - Lute për marrëdheniet e ndryshme ...

• Paralajmërim! Jeta nën trysni - Lutje për rrethana të ndryshme ...

• Deklarata e Varërisë - Misteri i Rrefimit ...

• Të qenit dëshmitarë - Shkrimi i Shenjtë, shenjtorët dhe lutja ...

• Kur shenjtorët ndermjetojnë - Disa shenjtorë qe luten për ju ...

• Trajnimi bazë - Rrugetimi i krishterë ...

• Në mbyllje - Nje ftesë ...

Dëgjomë

SKU: ICK-001205
€3,00Price
    bottom of page