top of page

Përmbajtja:

Çfarë është Shkrimi i Shenjtë për fëmijët?
Etërit e Kishës për rritjen e fëmijëve
Parathënie

Familja: Vepra e madhe asketike e Krishtërimit
Kush po i rrit fëmijët?
Si e mirëpret Kisha Orthodhokse fëmijën në gjirin e saj që ditën e parë?
Ejani! Përshëndeteni Zotin e Ngjallur në Mëngjesoren e së dielës
Qëllimi i "Kishës së vogël": të nxjerre atletë të Krishtit
Mësojeni fëmijët të jenë shërbëtorë të mirë
Si t'ua shpjegoni Liturgjinë fëmijëve tuaj
Si të ndërtojmë këndin familjar të lutjes
Rëndësia e qëndrimit të prindërve ndaj Kishës dhe katekizmit
Si ta lexojmë Shkrimin e Shenjtë në shtëpi
Bëje Kreshmën e Madhe një pranverë shpirtërore
Të përgatitemi për Lindjen e Krishtit
Predikimet që japim ne si prindër
A i dëgjoni fëmijët?
Roli i nënës para lindjes
Lëruni fëmijëve trashëgimi kujtimesh të gëzuara
... etj
Për më tepër mund të lexoni librin

FAMILJA ORTHODHOKSE - KISHA E PERËNDISË

SKU: ICK-001237
€5,00Price
Only 3 left in stock
    bottom of page