top of page

Shishe uji të shenjtë me ikonën e vogël të Shenjtë së Virgjëreshës Mari në pjesën e përparme. Mund të përdoret për ujë të shenjtë dhe gjithashtu për vaj të shenjtë!

Shishe qelqi për ujë të shenjtë

€6,00Price
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1-3 ditë pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne ju dërgojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksat ose çdo vonesë me rregullimin e vendit do të ishin përgjegjësia e blerësit.

bottom of page