top of page

- Printimi do të dorëzohet i mbështjellë dhe do t'ju duhet të KUADRONI VETË ose me ndihmën e një dyqani të kornizave.

Korniza për imazhin NUK PËRFSHIHET.

 

- Cilësi e lartë e imazhit dhe i detajeve.

-Dërgohet në një kuti kartoni të siguruar me mbështjellës plastik, mbështjellës me flluska.

-Pasi të dërgohet porosia, ne do t'ju dërgojmë një numër ndjekjeje.

- Koha standarde e prodhimit është 3-5 ditë pune.

-Ndërsa monitorët tuaj mund tju tregojnë ngjyrat e printimit paksa të ndryshme, printimi aktual mund të jetë paksa i ndryshëm.
Ju lutemi mbani në mend këtë para se të blini.

 

* Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Jisu Krishti

€6,00Price
 • Artikujt do të dërgohen brenda 1-10 ditëve pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne transportojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Tatimet ose çdo vonesë me rregulloren e vendit do të ishte përgjegjësia e blerësit.

 • Shën Paisi pa Jisu Krishtin kur jetoi në tokë dhe e përshkroi Jisuin sikur të shfaqej në atë ikonë. Në fakt ai dha udhëzime se si ta pikturonin saktësisht.

   

  “… Një pasdite i ndodhi diçka e jashtëzakonshme. Ndërsa lutej, ai pa Krishtin para tij pikërisht atje në pyll. "

   

  "Ishte një vizion mistik i Krishtit?" Unë pyeta.

   

  “Jo. Plaku Paisios këmbënguli se ishte Vetë Krishti ai që fjalë për fjalë u shfaq para tij. Ai kishte një trup material dhe u pa nga plaku me vizionin e tij të zakonshëm. Ishte një përvojë e gjallë, ashtu si përvojat që ai pati më vonë me shenjtorët e fjetur. Në këtë manifestim Krishti mbajti një Ungjill të hapur dhe ajo që Ai i tha atij u tha fjalë për fjalë në mënyrën se si ishte shkruar në Ungjill. Duke iu drejtuar atij me emrin e tij të parë, Krishti i tha:

   

  "«Ἐγώ εἰµι ἡ ἀνάστασις καί ἡ ζωή. Ὁ πιστεύων εἰς ἐµέ, κἄν ἀποθάνῃ, ζήσεται».

   

  "Unë jam ringjallja dhe jeta: ai që beson në mua, edhe nëse vdes, do të jetojë."

   

  "Kjo përvojë e drejtpërdrejtë e Krishtit," vazhdoi At Maksimos, "ishte me sa di unë hyrja e parë e Paisit të ri në fushën e zbulesave të mbinatyrshme dhe ishte një pikë kthese në rrugën e tij drejt murgërisë."

   

  nga 'Mali i Heshtjes', f.90

bottom of page