top of page

Këto riprodhime të ikonave përgatiten në stilin tradicional ortodoks: montuar në dru të ngurtë. Ndërsa ikonat konsiderohen të jenë Ungjilli sipas figurës, këto imazhe janë interpretime të sakta dhe të vërteta ortodokse, jo interpretime të dorës së dytë.

Ikona më pas është e mbuluar me shtresa të shumta të llakut për të veshur imazhin me një shtresë mbrojtëse që mbron ngjyrat nga venitje dhe mbron nga lagështia.

Nëna e Zotit të Tri Duarve

SKU: ICP1001
€5,00Price
  • Druri: MDF

    Trashësia: 1 cm, 0.39"

     

bottom of page