top of page
  • Maskat jo-mjekësore të fytyrës ju ndihmojnë të shpreheni edhe kur nuk mund ta tregoni fytyrën tuaj.
  • Lajeni pas çdo përdorimi.
  • Për përdorim vetëm nga moshat 13 vjeç e lart.
  • Nuk duhet të përdoret ose të vendoset tek kushdo që ka probleme me frymëmarrjen ose që është pa ndjenja, i paaftë ose ndryshe nuk është në gjendje të heq maskën pa ndihmë.
  • Ne bëjmë çdo kujdes që zona jonë e punës të jetë sa më e pastër që të jetë e mundur.
  • Printimi stampohet në maskë midis 160 dhe 200 gradë celcius, i cili pastron shtresën e jashtme, por ne gjithmonë këshillojmë që të lahet para përdorimit.
  • Për shkak të arsyeve të higjenës ato nuk kthehen.

 

  • Kthimet: Për shkak të natyrës sanitare të këtij artikulli, nuk ka kthim mbrapa. Të gjitha shitjet janë përfundimtare.

Maskë simbol nr.4

€2,00Price
  • Artikujt do të transportohen brenda 1-3 ditëve të punës pasi pagesa të jetë pastruar nga PayPal. Artikujt do të transportohen me postë të regjistruar. Ne transportojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksa ose çdo vonesë me rregulloren e vendit do të ishte përgjegjësia e blerësit.

bottom of page