top of page

Shqiponja Bizantine, e lidhur zakonisht me Kishën Orthodhokse, është një simbol popullor, i fuqishëm, i përhapur dhe i përdorur gjerësisht pas dinastisë Palailogos.

Shqiponja Orthodhokse

€20.00Price
Ngjyrë
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1-3 ditë pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne ju dërgojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksat ose çdo vonesë me rregullimin e vendit do të ishin përgjegjësia e blerësit.

bottom of page