top of page

Dru i varur në mur, ikonë shumë e hollësishme dhe e gjallë e stilit bizantin. Imazhi i ikonës është stil bizantin i shtypur me cilësi të lartë (letër me shkëlqim). Ikona është bërë me ngjyra të vërteta ikonografie dhe është një kopje e një ikonë bizantine.

 

Materiali: 9x6.5cm / 3.5x2.5in - trashësi 10 mm (MDF)

20x15cm / 7.9x6in - trashësi 18 mm (Novopan)

20x27cm / 7.9x10.6in - trashësi 18 mm (Novopan)

28x38 cm / 11x15 në - trashësi 18 mm (Novopan)

 

Shtresa e ikonave: Riprodhimi i shtypur me cilësi të lartë.

 

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Hyjlindësja Mari Hodhigitria

€4,99Price
  • Artikujt do të transportohen brenda 1-3 ditëve të punës pasi pagesa të jetë pastruar nga PayPal. Artikujt do të transportohen me postë të regjistruar. Ne transportojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksa ose çdo vonesë me rregulloren e vendit do të ishte përgjegjësia e blerësit.

bottom of page