top of page

Kjo pjatë prej porcelani e bardhë me cilësi të lartë ka përmasa 20 cm në diametër dhe me kontur prej ari, ikonë e Shën Irenës.

 

Pjatat nuk janë për përdorim për ushqim; fshijeni me një leckë të lagur.

 

Të gjitha pjatat transportohen me një mbajtëse plastike.Artikujt do të transportohen brenda 1-3 ditëve të punës pasi pagesa të jetë pastruar nga PayPal. Artikujt do të transportohen me postë të regjistruar. Ne transportojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksa ose çdo vonesë me rregulloren e vendit do të ishte përgjegjësia e blerësit.

 

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Pjatë porcelani me foto dhe me zbukurim prej ari: Shën Irena

SKU: PJ1001IREN
€15,00Price
    bottom of page