top of page

Fijet e verdha të bëra nga dylli të pastër të bletëve për llamba vaji vigjilje (kandili) për shtëpinë tuaj ose Kishat. Fijet që bëhen nga dylli i pastër i bletëve, përmbajnë dhe ruajnë të gjithë freskinë dhe erën e dyllit të bletës dhe ato nuk prodhojnë tym.

Fije dylli për ndezje vaji

SKU: TE1001
€2,40Price
    bottom of page