top of page

KËSHILLA SIGURIE:

- Mos i lini kurrë qirinjtë që digjen pa mbikëqyrje.

- Qirinjtë duhet të vendosen në një mbajtëse qiriu të fortë.

- Mbani sendet e ndezshme larg flakëve.

- Qirinjtë e vendosur, ose afër tavolinave, altarëve ose faltoreve, duhet të shikohen nga një i rritur.

- Fryni qirinjtë kur dilni nga dhoma ose kur shkoni për të flejtur.

- Nëse një qiri duhet të digjet vazhdimisht, sigurohuni që të jetë mbyllur në një enë qelqi dhe të vendoset në një lavaman, në një tabaka metalike ose në një legen të thellë të mbushur me ujë.

Qiri të mbështjellë me dyllë bletësh

SKU: CA1002
€5,00Price
Out of Stock
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1-3 ditë pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne ju dërgojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksat ose çdo vonesë me rregullimin e vendit do të ishin përgjegjësia e blerësit.

bottom of page