top of page

Dru i varur në mur, ikonë shumë e hollësishme dhe e gjallë e stilit bizantin. Imazhi i ikonës është stil bizantin i shtypur me cilësi të lartë (letër me shkëlqim). Ikona është bërë me ngjyra të vërteta ikonografie dhe është një kopje e një ikonë bizantine.

Materiali:
9x6.5cm / 3.5x2.5in - trashësi 10 mm (MDF)
20x15cm / 7.9x6in - trashësi 18 mm (Novopan)
20x27cm / 7.9x10.6in - trashësi 18 mm (Novopan)
28x38 cm / 11x15 në - trashësi 18 mm (Novopan)

Shtresa e ikonave:
Riprodhimi i shtypur me cilësi të lartë.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Shën Kirili i Aleksandrisë

€4,00Price
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1-3 ditë pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne ju dërgojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksat ose çdo vonesë me rregullimin e vendit do të ishin përgjegjësia e blerësit.

  • Saint Cyril lived during the reign of Theodosius the Younger and was born in Alexandria in 370 AD. by wealthy parents of the Greek society of the city. Cyril, nephew of the Archbishop of Alexandria Theophilos, received a great theological education, so that he later succeeded his uncle to the archbishopric throne of Alexandria.

    When the Third Ecumenical Council took place in 431 AD. in Ephesus, Cyril was its president and helped to demolish the misconceptions of the ungodly Nestorius, about the face of Our Lady of the Most Holy Theotokos.

    With many spiritual achievements in his assets, Cyril peacefully surrendered his spirit to the Lord on June 27, 444 AD, after ruling for about 32 years. Saint Anastasios the Sinaitic rightly called him "the seal of the Fathers".

    Finally, it should be noted that the memory of Saint Cyril is repeated on January 18 .

bottom of page