top of page

Ikonë e varur në mur, shumë e hollësishme dhe e gjallë e stilit bizantin. Imazhi i ikonës është stil bizantin i shtypur me cilësi të lartë (letër me shkëlqim). Ikona është bërë me ngjyra të vërteta ikonografie dhe është një kopje e një ikonë bizantine.

Materiali:
9x6.5cm / 3.5x2.5in - trashësi 10 mm (MDF)
20x15cm / 7.9x6in - trashësi 18 mm (Novopan)
20x27cm / 7.9x10.6in - trashësi 18 mm (Novopan)

Shtresa e ikonës:
Riprodhimi i shtypur me cilësi të lartë.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Shën Ermili

€4,00Price
  • Martirët e Shenjtë Ermili dhe Stratonicus: Shenjtorët Ermil dhe Stratonicus garuan për hir të devotshmërisë gjatë mbretërimit të Licinius, në vitin 314. Shën Ermili ishte një dhjak, dhe Stratonicus ishte shoku i tij. Për rrëfimin e tij për Krishtin, Ermili u rrah aq ashpër sa që i gjithë trupi i tij u mbulua me plagë. Stratonicus, duke e parë atë të duronte këtë dhe mundime të tjera që e lanë gjysmë të vdekur, qau nga pikëllimi për mikun e tij. Nga kjo ai u zbulua të ishte i krishterë dhe kur ai e kishte shpallur hapur Besimin e tij dhe ishte rrahur, ai dhe Ermili u hodhën në lumin Danub, duke marrë kurorën e martirizimit.

     

  • Artikujt do të dërgohen brenda 1-3 ditë pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne ju dërgojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksat ose çdo vonesë me rregullimin e vendit do të ishin përgjegjësia e blerësit.

bottom of page