top of page

KISHA ORTHODHOKSE
NË HAPËSIRËN E SHQIPËRISË SË SOTME

Vështrim i përmbledhur nga shek. I në mesin e shek. XX


Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Συνοπτική ἐπισκόπηση ἀπό τόν 1ο ἕως τά μέσα τοῦ 20ου αἰ.


THE ORTHODOX CHURCH
IN THE AREA OF MODERN ALBANIA

A summary from the 1st to the middle of the 20th century

 

 

KISHA ORTHODHOKSE NË HAPËSIRËN E SHQIPËRISË SË SOTME

SKU: ICK-00190
€12,00Price
Only 7 left in stock
 • † ANASTASI

  Kryepiskop i Tiranës, Durrësit

  dhe i gjithë Shqipërisë

   

  KISHA ORTHODHOKSE

  NË HAPËSIRËN E

  SHQIPËRISË SË SOTME

  Vështrim i përmbledhur nga

  shek. I në mesin e shek. XX

   

  Botimi i parë:

  Ekdotike Athenon, 2000

  (greqisht, anglisht)

   

  Copyright © 2019 Kryepiskopit

  të Tiranës, Durrësit dhe të gjithë

  Shqipërisë, Anastasit (Janullatos) dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë.

   

  Përkujdesja e botimit:

  Andi Rëmbeci

   

  Botim i Kishës Orthodhokse

  Autoqefale të Shqipërisë

  Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", nr.5, Tiranë. Tel. +355 4 2257261, +355 4 2257262, fax. +355 4 2257263

  www.orthodoxalbania.org

  e-mail: orthchal@orthodoxalbania.org

  ISBN 978-9928-266-11-8

   

  Βotim i dytë i zgjeruar:

  Tiranë 2019

  (shqip, greqisht, anglisht)

  Shtypur në Shtypshkronjën

  «Ngjallja».

bottom of page