top of page

- Printimi do të dorëzohet i mbështjellë dhe do t'ju duhet të KUADRONI VETË ose me ndihmën e një dyqani të kornizave.

Korniza për imazhin NUK PËRFSHIHET.

 

- Cilësi e lartë e imazhit dhe i detajeve.

-Dërgohet në një kuti kartoni të siguruar me mbështjellës plastik, mbështjellës me flluska.

-Pasi të dërgohet porosia, ne do t'ju dërgojmë një numër ndjekjeje.

- Koha standarde e prodhimit është 3-5 ditë pune.

-Ndërsa monitorët tuaj mund tju tregojnë ngjyrat e printimit paksa të ndryshme, printimi aktual mund të jetë paksa i ndryshëm. Ju lutemi mbani në mend këtë para se të blini.

 

* Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Trinia e Shenjtë (Andrei Rublev)

€6,00Price
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1-10 ditëve pune pasi pagesa është pastruar nga PayPal. Artikujt do të dërgohen me postë të regjistruar. Ne transportojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Tatimet ose çdo vonesë me rregulloren e vendit do të ishte përgjegjësia e blerësit.

  • Triniteti (Rusisht: Троица, tr Troitsa, e quajtur edhe Mikpritja e Abrahamit) është një ikonë krijuar nga piktori rus Andrei Rublev në shekullin e 15 -të. Është vepra e tij më e famshme dhe më i famshmi nga të gjitha ikonat ruse, dhe konsiderohet si një nga arritjet më të larta të Artit rus.

    Studiuesit besojnë se është një nga vetëm dy veprat e artit (tjetra është Katedralja e Fjetjes afreske në Vladimir) që mund t'i atribuohet Rublev me çdo lloj sigurie.

    Triniteti përshkruan të tre engjëjt i cili vizitoi Abrahami në Lisi i Mamres (Zanafilla 18: 1–8), por piktura është plot simbolikë dhe interpretohet si një ikonë e Trinisë së Shenjtë. Në kohën e Rublev, Trinia e Shenjtë ishte mishërimi i unitetit shpirtëror, paqes, harmonisë, dashurisë reciproke dhe përulësisë.

    Ikona u porosit për të nderuar Shën Sergius i Radonezh të Triniteti Lavra e Shën Sergjit, afër Moskës, tani në qytetin e Sergiyev Posad. Pak dihet për historinë e Trinitetit dhe historianët e artit bëjnë sugjerime bazuar vetëm në disa fakte të njohura. Edhe autorësia e Rublev është vënë në dyshim. Autorë të ndryshëm sugjerojnë data të ndryshme, të tilla si 1408–1425, 1422–1423 ose 1420–1427. Versioni zyrtar thotë 1411 ose 1425–27. Triniteti aktualisht mbahet në Galeria Tretyakov në Moskë.

bottom of page