top of page

Lartësia: 27 cm

Lartësia: 38 cm

Lartësia: 47 cm

Lartësia: 55 cm

 

KËSHILLA SIGURIE:
- Mos i lini kurrë qirinjtë që digjen pa mbikëqyrje.
- Qirinjtë duhet të vendosen në një mbajtëse qiri të fortë.
- Mbani sendet e ndezshme larg flakëve.
- Qirinjtë e vendosur, ose afër tavolinave, altarëve ose faltoreve, duhet të shikohen nga një i rritur.
- Fryni qirinjtë kur dilni nga dhoma ose kur të shkoni të flini.
- Nëse një qiri duhet të digjet vazhdimisht, sigurohuni që të jetë mbyllur në një enë qelqi dhe të vendoset në një lavaman, në një tabaka metalike ose në një legen të thellë të mbushur me ujë.

Qiri Dylli Bletësh

SKU: WA1001CA
€2,00Price
  • Artikujt do të transportohen brenda 1-3 ditëve të punës pasi pagesa të jetë pastruar nga PayPal. Artikujt do të transportohen me postë të regjistruar. Ne transportojmë në të gjithë botën. Koha e transportit: 10-40 ditë. Tarifat doganore, VAX, Taksa ose çdo vonesë me rregulloren e vendit do të ishte përgjegjësia e blerësit.

bottom of page