top of page

Materiali: MDF

Ngjyra: Flori

 

KËSHILLA SIGURIE:

- Mos i lini kurrë qirinjtë që digjen pa mbikëqyrje.

- Qirinjtë duhet të vendosen në një mbajtëse qiriu të fortë.

- Mbani sendet e ndezshme larg flakëve.

- Qirinjtë e vendosur, ose afër tavolinave, altarëve ose faltoreve, duhet të shikohen nga një i rritur.

- Fryni qirinjtë kur dilni nga dhoma ose kur shkoni për të flejtur.

- Nëse një qiri duhet të digjet vazhdimisht, sigurohuni që të jetë mbyllur në një enë qelqi dhe të vendoset në një lavaman, në një tabaka metalike ose në një legen të thellë të mbushur me ujë.

Mbajtëse qiriu prej druri

SKU: CA1004
€5.00Price
    bottom of page