top of page

🔘 Shën Paisi i Malit të Shenjtë
LIGJËRATA II
"Zgjim Shpirtëror"

 

Përmbajtja:
🔘 Fjalë shpirtërore.
🔘 Parathënie nga biseda e jerondit.
🔘 Brezi i indiferencës.
🔘 Prania e të krishterit është pohim besimi.
🔘 "Të gjitha janë të pastra te të pastrit".
🔘 Veprime me dashuri dhe urtësi.
🔘 "Beteja e mirë".
🔘 Si punon djalli.
🔘 Dobia dhe shoqëria e mirë.
🔘 Perëndia mallëngjehet nga shprestaria.
🔘 Dhënia ka oksigjen hyjnor.
🔘 Shenjat e kohëve.
🔘 Sakrifica dhuron gëzim të madh.
🔘 Trimëria buron nga besimi i madh te Perëndia.
🔘 Martirizimi është një gëzim i madh për besimtarin e vërtetë.
🔘 Përkujdesja e Perëndisë për njeriun.
🔘 Besimi dhe mbështetja te Perëndia.
🔘 Aty ku nuk ka mundësi njeriu, ndihmon Perëndia.
🔘 Lutja është armë e fortë.
🔘 Manastiret janë muret mbrojtëse të Kishës.
🔘 Kuptimi më i thellë i jetës.

 

 

"Zgjim Shpirtëror" - LIGJËRATA II - Shën Paisi i Malit të Shenjtë

SKU: ZG4559SH
€10,00Price
Only 5 left in stock
    bottom of page